Het Nieuwe Printen
PayPerPrint is de nieuwe manier van printen met automatische tonerleveringen en waarbij je minder betaalt. PayPerPrint is transparant en flexibel. Je weet exact wat je betaalt, je supplies worden automatisch geleverd en print je niet, dan betaal je ook niet!
Gemakkelijker en goedkoper printen met PayPerPrint
  • Gemak: Automatische levering van toners en supplies
  • Voordeel: Print tot 60% goedkoper
  • Zekerheid: Gratis service en probleemoplossing
  • ​Duurzaam: Je printer gaat langer mee
  • Transparant: Je weet exact wat je betaalt
  • Eerlijk: Alleen betalen voor de afdrukken die je print
Ontdek PayPerPrint 
en maak gratis gebruik van de printerselector 
Door aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden. Je kunt er zeker van zijn dat wij jouw gegevens alleen gebruiken om met jou in contact te komen en nergens anders voor.
Over Pro Office
Hallo, ik ben Johannes van der Schaar en ik ben eigenaar van Pro Office. De kantoorbenodigdheden branch is mij met de paplepel ingegoten. Mijn familie is rond 1890 begonnen met drukwerk en zo zijn mijn opa, mijn vader en uiteindelijk ik ook in deze branch terecht gekomen. Vroeger was er geen internet maar nu biedt Pro Office het beste van beide werelden met een winkel in Meppel en de online webshop waarmee wij in België en Nederland leveren aan bedrijven. 

Wij bieden producten aan waar je beter mee kunt werken op kantoor. Een printer of all in one printer is één van de meest gebruikte apparaten op kantoor. Het is ook het apparaat dat het meest geld kost. De juiste printer kopen met de juiste mogelijkheden zorgt voor meer efficiëntie. Een printer die past bij het aantal afdrukken dat je maakt, voorkomt hoge printkosten en het vroegtijdig vervangen van de printer. Door onze selector te gebruiken vindt jij de printer die bij je past en door te kiezen voor PayPerPrint verdien je de investering dubbel en dwars weer terug. En anders bel je mij maar!

Johannes
Pro Office
Tel: 085 - 0160140
info@prooffice.nl
Lees hier onze privacy voorwaarden
Powered By ClickFunnels.com