Jij print te duur!
Ben jij die dure toners ook zo zat? Zoals je nu print met je huidige laserprinter of all in one printer is erg duur. Is de toner leeg dan doet de printer het niet. Als de printer kapot is dan wordt al snel een nieuwe printer overwogen. Vanaf nu kan het beter, goedkoper en gemakkelijker. Print goedkoper en gemakkelijker.
PayPerPrint
Print tot 50% goedkoper met PayPerPrint
Betaal achteraf voor de afdrukken die je hebt geprint ontvang automatisch je toners betaal tot 50% minder. 
Maak gratis gebruik van de printerselector om de juiste printer of all in one te vinden
Bekijk wat anderen van printen met PayPerPrint vinden
Juriaan Kuilboer 
Learnit Trainingen, Amsterdam 
Christian Borst 
Basis en Eenheid, Oldemarkt

Waarom is dit zoveel goedkoper. Wat zit hier achter?
Dat is een veel gehoorde opmerking van klanten. Als het goedkoper is dan zal dat achteraf wel weer terugverdiend worden! 

Ik kan je garanderen dat er niets achter zit. Hooguit een jaarlijkse indexering van de afdrukprijs op basis van het jaarlijks vastgestelde indexeringstarief. In feite is PayPerPrint een antwoord van printerfabrikanten op het gebruik van refill en compatible toners. Een printerfabrikant verdient geen enkele stuiver aan een refill toner. PayPerPrint is een antwoord op de verkoop van deze toners. Je print met PayPerPrint met originele toners goedkoper dan met refill of huismerk toners!
Hoe werkt PayPerPrint?
PayPerPrint werkt simpel en transparant. Je koopt de printer of all in one printer die bij jouw behoefte past. Zodra de printer is geïnstalleerd wordt deze verbonden met de CloudConnector zodat de toners automatisch naar je toegestuurd kunnen worden voordat ze leeg. Via de CloudConnector zien wij ook de tellerstanden van de printer. Wij lezen de tellerstand ieder kwartaal uit en jij betaald vervolgens alleen voor de afdrukken die je hebt geprint. Geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Transparant, calculeerbaar en duidelijk.
PayPerPrint kent alleen maar voordelen! 
  • Tot 50% goedkoper printen dan zelf je toners kopen
  • Onbezorgd printen, je hoeft nooit meer toners te kopen
  • ​Toners en andere verbruiksmaterialen worden automatisch toegestuurd 
  •  Printen met originele toners
  •  Betere afdrukkwaliteit door originele toners
  •  Langere levensduur doordat alleen originele toners gebruikt worden
  •  Optionele all in service voor een nog langere levensduur van de printer en milieubewuster ondernemen
Met welke printers kan ik printen?
Wij bieden alle printers en all in one printers aan van Brother, OKI en Triumph Adler. Van een desktop laserprinter tot A3 all in in one printer. Zelfs met een desktop laserprinter of printer en scanner kun je nu goedkoop printen. Goedkoop printen is nu niet meer voorbehouden aan grote A3 kopieermachines. Je kunt nu ook goedkoop printen met een gewone printer of all in one.
Over Pro Office
Hallo, ik ben Johannes van der Schaar en ik ben eigenaar van Pro Office. De kantoorbenodigdheden branch is mij met de paplepel ingegoten. Mijn familie is rond 1890 begonnen met drukwerk en zo zijn mijn opa, mijn vader en uiteindelijk ik ook in deze branch terecht gekomen. Vroeger was er geen internet maar nu biedt Pro Office het beste van beide werelden met een winkel in Meppel en de online webshop waarmee wij in België en Nederland leveren aan bedrijven. 

Wij bieden producten aan waar je beter mee kunt werken op kantoor. Een printer of all in one printer is één van de meest gebruikte apparaten op kantoor. Het is ook het apparaat dat het meest geld kost. De juiste printer kopen met de juiste mogelijkheden zorgt voor meer efficiëntie. Een printer die past bij het aantal afdrukken dat je maakt voorkomt hoge printkosten en het vroegtijdig vervangen van de printer. Door onze selector te gebruiken vind jij de printer die bij je past en door te kiezen voor PayPerPrint verdien je de investering dubbel en dwars weer terug. En anders bel je mij maar!

Johannes
Pro Office
Tel: 085 - 0160140
info@prooffice.nl
Lees hier onze privacy voorwaarden
Powered By ClickFunnels.com