Zo werkt PayPerPrint
PayPerPrint is de nieuwe manier van printen 

Met PayPerPrint print je goedkoper, gemakkelijker en je hoeft nergens meer om te denken. 

Toner of inkt wordt automatisch toegestuurd voordat het leeg is en je print tot wel 50% goedkoper.

Je hebt geen maandelijkse kosten, je betaald alleen voor de afdrukken die je hebt geprint. Transparant en inzichtelijk.

Vind een printer of all in one printer met PayPerPrint 

Waarom is PayPerPrint goedkoper?
Wat zit hier achter?
Dat is een veel gehoorde opmerking van klanten. Als het goedkoper is, dan zal dat achteraf wel weer terugverdiend worden! 

 PayPerPrint is het antwoord van printerfabrikanten op het gebruik van refill en compatible toners. Een printerfabrikant verdient niets aan een refill toner. Door een overeenkomst aan te gaan met een eindgebruiker voor langere termijn, kan de eindgebruiker originele supplies ontvangen tegen refill prijzen. Daar hebben beide partijen voordeel van.Een win win situtatie.

Wat vinden anderen van PayPerPrint?

Juriaan Kuilboer
Learnit Trainingen, Amsterdam 
Christian Borst
Basis en Eenheid, Oldemarkt

Vindt de juiste printer en bespaar 

Over Pro Office
Hallo, ik ben Johannes van der Schaar en ik ben eigenaar van Pro Office. De kantoorbenodigdheden branch is mij met de paplepel ingegoten. Mijn familie is rond 1890 begonnen met drukwerk en zo zijn mijn opa, mijn vader en uiteindelijk ik ook in deze branch terecht gekomen. Vroeger was er geen internet maar nu biedt Pro Office het beste van beide werelden met een winkel in Meppel en de online webshop waarmee wij in België en Nederland leveren aan bedrijven. 

Wij bieden producten aan waar je beter mee kunt werken op kantoor. Een printer of all in one printer is één van de meest gebruikte apparaten op kantoor. Het is ook het apparaat dat het meest geld kost. De juiste printer kopen met de juiste mogelijkheden zorgt voor meer efficiëntie. Een printer die past bij het aantal afdrukken dat je maakt voorkomt hoge printkosten en het vroegtijdig vervangen van de printer. Door onze selector te gebruiken vindt jij de printer die bij je past en door te kiezen voor PayPerPrint verdien je de investering dubbel en dwars weer terug. En anders bel je mij maar!

Johannes
Pro Office
Tel: 085 - 0160140
info@prooffice.nl
Lees hier onze privacy voorwaarden
Powered By ClickFunnels.com