Zo werkt PayPerPrint
PayPerPrint is de nieuwe manier van printen waarmee jij goedkoper, gemakkelijker en probleemloos kunt printen. 

Vroeger kocht je een printer waarbij je zelf toners moest kopen. Deze toners zijn al snel duurder dan de hele printer.Vergat je toners te bestellen dan werkte de printer niet. Was er een probleem met de printer dan werd al snel het besluit genomen een nieuwe printer te kopen.

Vanaf nu hoeft dat niet meer

Met een printer of all in one printer met PayPerPrint betaal je vaste lage prijs per afdruk. Toners en andere supplies worden automatisch geleverd voordat ze leeg zijn. Is er een probleem met je printer dan wordt dat gratis voor je opgelost. Per kwartaal worden de gemaakte afdrukken gefactureerd en bespaar jij tijd en geld. Daar word je toch heel blij van!

Wil je een nieuwe printer kopen waarmee je tot 60% goedkoper kunt printen?

Vind de printer of all in one printer die bij je past met de gratis printerselector

Waarom is dit zoveel goedkoper. Wat zit hier achter?
Dat is een veel gehoorde opmerking van klanten. Als het goedkoper is dan zal dat achteraf wel weer terugverdiend worden! 

Ik kan je garanderen dat er niets achter zit. Hooguit een jaarlijkse indexering van de afdrukprijs op basis van het jaarlijks vastgestelde indexeringstarief. In feite is PayPerPrint een antwoord van printerfabrikanten op het gebruik van refill en compatible toners. Een printerfabrikant verdient geen enkele stuiver aan een refill toner. PayPerPrint is een antwoord op de verkoop van deze toners. Je print met PayPerPrint met originele toners goedkoper dan met refill of huismerk toners!
Over Pro Office
Hallo, ik ben Johannes van der Schaar en ik ben eigenaar van Pro Office. De kantoorbenodigdheden branch is mij met de paplepel ingegoten. Mijn familie is rond 1890 begonnen met drukwerk en zo zijn mijn opa, mijn vader en uiteindelijk ik ook in deze branch terecht gekomen. Vroeger was er geen internet maar nu biedt Pro Office het beste van beide werelden met een winkel in Meppel en de online webshop waarmee wij in België en Nederland leveren aan bedrijven. 

Wij bieden producten aan waar je beter mee kunt werken op kantoor. Een printer of all in one printer is één van de meest gebruikte apparaten op kantoor. Het is ook het apparaat dat het meest geld kost. De juiste printer kopen met de juiste mogelijkheden zorgt voor meer efficiëntie. Een printer die past bij het aantal afdrukken dat je maakt voorkomt hoge printkosten en het vroegtijdig vervangen van de printer. Door onze selector te gebruiken vind jij de printer die bij je past en door te kiezen voor PayPerPrint verdien je de investering dubbel en dwars weer terug. En anders bel je mij maar!

Johannes
Pro Office
Tel: 085 - 0160140
info@prooffice.nl
Lees hier onze privacy voorwaarden
Powered By ClickFunnels.com